foto schoolreis

Beschrijving Prinses Beatrixschool

Op de Prinses Beatrixschool zitten iets meer dan 100 leerlingen in vijf groepen.

De school is verhuisd naar een nieuw gebouw in juni 2019. Daarvoor was de school tijdelijk gehuisvest in een semi-permanent schoolgebouw aan de Bosweg in Loppersum, samen met cbs Roemte en kinderopvang Kids2b.
Het nieuwe gebouw wordt ook gedeeld met deze partners. Met deze partners werken we ook daar waar mogelijk samen.

Het “kindcentrum Loppersum” bevat twaalf lokalen en vier leerpleinen. In het schooljaar 2019-2020 zal de verdeling van de lokalen 5:7 zijn. De Prinses Beatrixschool maakt gebruik van vijf lokalen en cbs Roemte van zeven. Daarnaast maken beide scholen gebruik van een aantal gezamenlijke ruimtes en delen ze één leerplein.