Overblijf

Overblijven is op onze school mogelijk. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  kunnen de kinderen onder toezicht tussen de middag overblijven. Er zijn vaste overblijfkrachten. De overblijfkrachten zijn tijdens het overblijven verantwoordelijk. Er zijn regels voor het overblijven. Deze staan vermeld in een informatiebrief die u aan het begin van het schooljaar ontvangt. Ook ligt het overblijfregelement op school ter inzage. Geef aan de overblijfkrachten door als er voor uw kind rekening gehouden moet worden met bepaalde zaken (bijvoorbeeld allergie). Op de dagen dat de groepen een t/m acht ’s middags geen les hebben, is het niet mogelijk over te blijven.

De kosten van het overblijven zijn:

€ 16,50 voor een abonnement van 10x

€  2,00 per keer

U kunt ook een jaarabonnement nemen.

1 dag per week per kind € 58,00

2 dagen per week per kind € 116,00

3 dagen per week per kind € 174,00

4 dagen per week per kind € 232,00

De contact-overblijfkracht op de Prinses Beatrixschool is:

José Rozema telefoon 57 21 00 e-mail: joserozema@home.nl

Om uw kind op te geven, graag de avond van tevoren e-mailen of bellen.  De vergoeding kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL34 RABO 0198 2628 84 t.n.v. overblijf Stichting de Beastee, onder vermelding van de naam van het kind/kinderen.